Botanische Tuin

In de Botanische tuin is dit jaar tijdens de kunstroute werk te zien van Loraine Klaiber, Flip Kolet, Liesanne den Haan en extra exposanten Yvette van Nierop, Bizhar Hamdi en Natascha Hendriks.

Daarnaast exposeren 45 kinderen van de Arentschool hun kunstwerken met thema “Natuur” in het heldere licht van de glazen kas van de tuin. Zij hebben na een excursie in de tuin hun indrukken in workshops op school omgezet in natuurkunstwerken, begeleid door de beeldend kunstenaars Esther van der Eerden (ook de kunstjuf van de Arentschool) en Willem van Hest.

Op zaterdag- en zondagochtend worden er tevens door exposerende kunstenaars workshops verzorgt en er is werk te zien van Willem van Hest die een jaar lang zijn atelier heeft in het zadenhuisje en vier seizoenen tekent, schildert en schrijft over al dat steeds veranderende prachtigs in de tuin en over de mensen die de tuin maken. 

Heb je interesse om deel te nemen aan een workshop van Loraine Klaiber of van Liesanne den Haan? Klik dan hier voor meer informatie en om je aan te melden.