Mensen Wensen Mensen

Jacques Perkstraat/achterzijde The Slaak

De afgelopen 2 jaren waren vooral voor ouderen en jongeren zware jaren. Op sociaal gebied was er weinig mogelijk. Veel ouderen leefden met angst. Jongeren waren gewild of ongewild solidair met de kwetsbaren in de samenleving en moesten thuis onderwijs volgen.
Best lastig als een van de leukere dingen van school nu juist de sociale contacten zijn.
Jong en oud vereenzaamden. Opa’s en oma’s kregen vaak minder bezoek dan normaal, maar ook veel van hun sociale activiteiten werden afgelast. Met daarbij, voor deze laatste groep ook veel angst. Bang om besmet te worden, bang om ernstig ziek te worden.

Voor dit project gaan we op zoek naar hun verhalen.
Hoe hebben zij de afgelopen Coronajaren beleefd?
Wat was er leuk en wat was er zwaar?
Wat nemen zij mee naar volgend jaar en wat laten zij het liefst zo snel mogelijk achter zich?

Wijk-TV (Ron Blom & Wim Wiegmann) interviewt ouderen en jongeren en vraagt hen naar hun boodschap voor het nieuwe jaar. De interviews zijn te zien op verschillende plaatsen in Kralingen-Crooswijk en op sociale media.

Vrijdag 17 december 16u-17u
performance en installatie

Vrijdag 24 december t/m vrijdag 31 december
Videoinstallatie

Voor meer informatie zie: www.mensenwensenmensen.nl

info@nullwijk-tv.nl
www.wijk-tv.nl

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Cultuur Concreet en gebiedscommissie Kralingen – Crooswijk.