contact

De Kunstroute Kralingen-Crooswijk vindt plaats in het vertrouwde weekend, van vrijdag 1 tot en met zondag 3 oktober aanstaande. In dat weekend zijn ateliers van deelnemende kunstenaars te bezoeken en kan worden deelgenomen aan verschillende extra activiteiten rond kunst en cultuur in onze wijken.

De kunstroute richt zich dit jaar specifiek op de kunstenaars in Kralingen en Crooswijk. Op dit moment zijn er al enkele tientallen aanmeldingen van kunstenaars. We kiezen bewust voor een focus op de ateliers en ateliergebouwen in Kralingen en Crooswijk. Daarnaast zullen er weer enkele nieuwe en verrassende locaties zijn te bezoeken. Op al die plekken is in oktober mooie en prikkelende kunst te zien.

Wij nodigen kunstenaars uit Kralingen-Crooswijk van harte uit om zich aan te melden, om zo een mooi en kunstaanbod te kunnen organiseren in onze wijken. Aanmelden kan tot 1 juni aanstaande.  

Wil je op de hoogte blijven van de verdere voorbereidingen en plannen? Abonneer je dan via deze website op de nieuwsbrief. Vragen kunnen worden gemaild naar info@nullkunstroutekralingencrooswijk.nl