Een nieuw jaar, een nieuwe kunstroute

Met een vernieuwd bestuur wordt enthousiast een mooi programma voorbereid voor oktober 2021.
Ervan uitgaande dat er licht gloort aan het eind van de tunnel is deze kunstroute weer live te bezoeken!

De Kunstroute Kralingen-Crooswijk vindt plaats in het vertrouwde weekend, van vrijdag 1 tot en met zondag 3 oktober aanstaande. In dat weekend zijn ateliers van deelnemende kunstenaars te bezoeken. Ook kan worden deelgenomen aan verschillende kunst- en cultuuractiviteiten in onze wijken.

De kunstroute richt zich dit jaar specifiek op de kunstenaars in Kralingen en Crooswijk. Op dit moment zijn er al enkele tientallen aanmeldingen van kunstenaars. We kiezen bewust voor een focus op ateliers en ateliergebouwen in Kralingen en Crooswijk. Daarnaast zijn er weer nieuwe, verrassende locaties te bezoeken, plekken waar mooie en prikkelende kunst te zien zal zijn.

Wij nodigen kunstenaars uit Kralingen-Crooswijk van harte uit om zich aan te melden, om zo een mooi en kunstaanbod te kunnen organiseren in onze wijken. Aanmelden kan tot 1 juni aanstaande.  

Wil je op de hoogte blijven van de verdere voorbereidingen en plannen? Abonneer je dan via deze website op de nieuwsbrief. Vragen kunnen worden gemaild naar info@nullkunstroutekralingencrooswijk.nl
We zien uit naar een mooi programma, waarmee we weer gezamenlijk kunnen genieten van de vele uitingen van kunst en cultuur in ons gebied. We wensen iedereen een goede gezondheid toe en hopen elkaar in oktober te zien.

Bestuur Kunstroute Kralingen-Crooswijk,
Arjen Baas, Marieke Dijkwel, Pim van Halem, Eduardo Thé, Quinda Verheul en Dik Vuik

Inschrijven voor Kunstroute Kralingen Crooswijk oktober 2021

Na een jaar waarin we door het coronavirus helaas weinig konden organiseren, gloort er licht aan het eind van de tunnel. Dat geeft energie en met een vernieuwd bestuur werken we inmiddels aan de volgende kunstroute. Deze kunstroute vindt plaats in het vertrouwde weekend van vrijdag 1 tot en met zondag 3 oktober 2021.

Inschrijven
Je kunt jezelf tot 1 juli 2021 aanstaande aanmelden als deelnemer aan de Kunstroute Kralingen-Crooswijk. Wie zich eerder al had ingeschreven voor het Landelijke Atelierweekend, blijft ingeschreven als deelnemer in oktober.

Voor je aanmelding is het volgende van belang:
– Heb je zelf een atelier in Kralingen-Crooswijk? Meld je dan aan.
– Kunstenaars met een atelier in Kralingen-Crooswijk staat het vrij om gastkunstenaars uit te nodigen in hun eigen atelier.


inschrijfformulier Kunstroute Kralingen Crooswijk 2021

  Ben je (beroeps)kunstenaar met een atelier? Doe dan mee en stel je deuren open voor nieuw publiek! Zo laat je geïnteresseerden kennis maken met je werk, kun je nieuwe contact leggen, afspraken maken en werk verkopen. Je bent van harte uitgenodigd om extra activiteiten te organiseren.
 • naam waarmee je vermeld wilt worden
 • vul hier straat en huisnummer in waar je exposeert (adres in Kralingen-Crooswijk)
  vul hier de discipline van het te exposeren werk in (meerdere antwoorden mogelijk)
 • Korte toelichting op je werk (maximaal 700 tekens / 100 woorden)
 • vul hier je website in bijvoorbeeld https://www.kunstroutekralingencrooswijk.nl
 • vul hier de accountnaam van je facebookpagina in bijvoorbeeld https://www.facebook.com/kunstroutekc
 • vul hier de accountnaam van je twitteraccount in bijvoorbeeld https://twitter.com/kunst_kc
 • vul hier de accountnaam van je instagram-account in bijvoorbeeld: https://www.instagram.com/kunstroutekc/
 • Accepted file types: jpg, jpeg, png, gif.
  formaat in JPG, PNG (300 DPI, maximaal 1,5 mB, minimaal 1000x1000 pixels, drukwerkkwaliteit) fotobestand graag kunstenaarsnaam geven
 • Price:
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.