Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kinderproject Droomkastjes

2 oktober 2021 @ 17:00

Kunstenaar Vera Harmsen gaat aan de slag met kinderenkunst. Samen met kinderen uit de Lambertusstraat maakt zij Droomkastjes. Naast dat dit gewoon leuk is, heeft dit initiatief als doel kinderen bewust te maken van de betekenis van kunst en van hun woonomgeving.
Voorafgaand wordt aan kinderen gevraagd om tekeningen te maken van hun dromen. Ook ouders worden daarbij betrokken. Daarna worden er prints gemaakt van de tekeningen, waarmee mooie composities worden samengesteld. Vanwege de waterbestendigheid worden de kinderkunstwerken daarna ingeseald. De tekeningen worden aangebracht op een tiental bestaande kastjes in de Lambertusstraat.

De expositie van kinderkunstwerkjes krijgt een feestelijke opening met de kinderen en is alleen in het kunstrouteweekend te zien. Na afloop krijgen de kinderen hun kunstwerkjes mee naar huis.

Gekoppeld aan dit project bezoeken kinderen met hun ouders ook een aantal ateliers, om daar in gesprek te gaan met de kunstenaars. De kastjes zullen het gehele kunstweekend te zien zijn.

home.online.nl/veraharmsen

Gegevens

Datum:
2 oktober 2021
Tijd:
17:00
Evenement Categorieën:
,
Site:
home.online.nl/veraharmsen

H Hoek Annastraat en Lambertusstraat

Hoek Annastraat en Lambertusstraat
Rotterdam,
Bekijk de site van Locatie