ZoGezegd

ZoGezegd is een mooie locatie verborgen achter de huizen in de Hoflaan met een vloeroppervlakte van 275 m2 en een hoogte van vijf meter. Overdag’s is ZoGezegd een centrum voor dagbesteding en in de avonden en in de weekenden worden er allerlei cursussen en workshops georganiseerd www.zogezegd.net

Tijdens de kunstroute is Zogezegd een verzamellocatie voor 9 kunstenaars met heel gevarieerd werk.

Collages van Jolanda Vermeulen, Moderne popart portretten van Annejole Jacobs, mixed media schilderijen van Yasemin Sözer, Landschappen van Marian Zimmerman , figuratief werk van Arianne van der Horst, stripachtige schilderijen van Wie Han Kwan, abstract werk van Jayven, Roel Wester en Ilona Bruins en het bijzondere 2D en 3D werk van Ab Bol dat bestaat uit materialen en attributen uit de natuur.