Robinxyz

Robin Weijers maakt experimentele films en interactieve video en sound installaties. Hij onderzoekt, gefascineerd door beweging en verandering, de hedendaagse relatie tussen kunst, technologie en menszijn.
Robin behaalde zijn Master of Arts in Fine Art Digital aan de University of the Arts London.

www.ROBINxyz.com

I FLY

I FLY is een experimentele korte film waarin een traditionele Nederlandse molen wordt gezien vanuit een radicaal standpunt. (5.22 min)Aardse val

‘Aardse val’ is een korte circulaire videofilm. Het toont een spel met de zwaartekracht. In een Nederlands polderlandschap komen niets vermoedende fietsers voorbij. Auto’s en motoren rijden snel langs maar ontkomen niet aan de circulaire krachten. De zwaartekracht fungeert hier als rechter. Alleen de fietsers halen hun bestemming. (4.22 min)

‘Aardse val’ en ‘ FLY’ zijn onderdeel van het videoprogramma van HotSpot The Student Hotel.