Heineken gebouw

Werk van Ben Wind, Wim Biesheuvel, Marcel Koeleman en Gregoir Donker.

Feestelijke opening expositie Ben Wind: vrijdag 4 oktober om 19.30 uur.
Exposities: zaterdag 5 en zondag 6 oktober, 12.00-18.00 uur
Lokatie: Crooswijksesingel 50, zij-ingang Edouard Jacobsstraat

Havenwethouder Arjan van Gils opent expositie Ben Wind

Ben Wind – foto containerschip

Tijdens de Kunstroute is een door echtgenote Ellen Wind, fotograaf Einar Been en Marcel Koeleman gekozen selectie te zien van het werk van Ben Wind. Deze expositie vindt plaats op een bijzondere locatie: het Heinekengebouw aan de Crooswijksesingel, een omgeving waar Ben Wind zelf opgroeide. Havenwethouder Arjan van Gils komt de expositie op vrijdag 4 oktober openen.

Pers- en havenfotograaf Ben Wind (1953-2010) was een grootheid als het ging om foto’s over de Rotterdamse haven. Wind overleed in het harnas terwijl hij in juni 2010 in een helikopter de ‘Tour du Port’ volgde, een wielertourtocht ter ere van de tourstart die dat jaar vanuit Rotterdam plaatsvond.