Sebastiaan Kerckhof (De Studio)

Movements meets arts

ZONDAG 6 oktober 11.00 uur
duur: 1 uur
Maximaal aantal deelnemers: 20
€ 20,00

Movements meets arts. Tijdens de workshop laten we je ervaren hoe het lineaire uit sport kan samengaan met het meer chaotische uit de kunst. Waar een sportomgeving voorspelbaar is, met vaste regels, frame, goed/fout, snel/sneller, berekenbaar en één specifieke bewegingsvocabulaire bevat, brengt de omgeving van kunst haast de tegenpool. In deze fysieke workshop bij De Studio Rotterdam laten we je ervaren wat er kan ontstaan bij het samenbrengen van deze twee werelden.

Wat hebben dans, yoga, gymnastiek, poëzie, theater en schilderen met elkaar gemeen? Wat was er voor de naam en de vorm oude vormen als yoga of tai-chi? Wat is er gecodeerd in deze bewegingswetenschappen en zijn we nog in staat om voorbij de “vorm” te kijken? Wat hebben deze bewegingen ons te vertellen en zijn we instaat het gedecodeerde te decoderen?

0642455651
sebastiaan.kerckhof@nullgmail.com

www.destudiorotterdam.com

De Studio Rotterdam – Hammerstraat 15A