Kunstenaarscollectief Karmijn

Kunstenaarscollectief Karmijn is een kunstkring waarbij 65 Rotterdamse beeldend kunstenaars zijn aangesloten. Het collectief heeft een plaats in de stad, waar op verschillende momenten op diverse plekken kunst wordt getoond, laagdrempelig en verrassend. Bewoners en bezoekers voelen zich op deze manier betrokken. Het gaat om eenvoudigweg genieten van schoonheid, maar er is ook plaats voor verwondering en ontregeling. Zo zet Karmijn mensen aan het denken en gaat het de dialoog aan.

Tijdens de kunstroute is er een expositie te zien van Karmijn in het Participatiegebouw met werk van: Marco Biemans, Michiel Boelaarts, Koert Dekker, Eli Dijkers, Rein van der Gaag, Jeroen Gaus, Caroline Grootenboer, Olette Hamer, Wybe Hietbrink, Geeske Hoekstra, Emrys Huntington, Annejole Jacobs, Susan Lucida/Maaike, Bastiaan Mol, Lara Muradjan, Martin Nillesen, Elly Ramirez, Joke van der Schee, Jan Sinke, Els van Teeffelen, Diet van Velzel, Agnes Westerduin, Christy de Witt

Daarnaast worden er zowel op zaterdag als op zondag workshops en presentaties gegeven door leden van Karmijn, Caroline Grootenboer, Christy de Witt, Jeroen Graus en Eli Dijkers. Daarnaast is er ook een workshop ‘Spoken Word’ voor jongvolwassenen door Alfabetsoep met afsluitend een performance met soep én borrel.

010-4613839

www.karmijnkunst.nl

dietvanvelzel@nullplanet.nl

Verzamelgebouw – Boezemstraat 187